Periodiek dakonderhoud van essentieel belang

Door het preventief laten verwijderen van vuil voorkomt u in de meeste gevallen plasvorming, verstopping en schade door vorst. Een ander groot voordeel is dat wij tijdens dit onderhoud kleine gebreken kunnen signaleren. Dit behoed u voor hogere kosten op de lange termijn.

Cité is gespecialiseerd in het verzorgen van degelijke dakbedekkingen, dakonderhoud en dakrenovatie. Door onze ruime ervaring en vakkundigheid kunnen wij voor elk dakproject een gedegen advies afgeven.

Onderhoud & Inspectie

Voorkom onverwachte kosten. Door op gezette tijden uw dak te inspecteren kunnen wij eventuele gebreken of verouderingen vroegtijdig signaleren. Zo voorkomt u lekkages. Naast het plaatsen van lichtkoepels, dakdoorvoeren en dakafvoeren verzorgen wij ook het onderhoud hiervan.

Met onze onderhoudscontracten bieden wij u een dakonderhoud voor de korte en lange termijn. Zo bent u als pandeigenaar zeker van een waterdicht dak boven uw hoofd.

Uw dak liever laten vernieuwen?

Cité verzorgt de volgende soorten daken:

EPDM rubber is een synthetisch rubber dat wordt verkregen door polymerisatie van Ethyleen, Propyleen en een Di Monomeer. Door het toevoegen van roet, zwavel en andere vulstoffen kan het mengsel vervolgens verwerkt worden tot een dakbedekking door het te kalanderen en te vulkaniseren. Bij het vulkaniseren verandert de rubbermassa van een thermoplastisch in een elastisch materiaal. Door de toevoeging van zwavel ontstaan bruggen tussen de EPDM moleculen en er ontstaat een netstruktuur. Hierdoor onstaan de specifieke eigenschappen die behoren bij een elastomeer kunststof.

EPDM rubber is duurzaam, ecologisch en onderhoudsarm. De levensduur van deze daken zijn minimaal 30 jaar.

PVC staat voor PolyVinylChloride en wordt gemaakt van kunststof. Een dakbedekking van PVC wordt aangebracht met lijm en hete lucht door middel van een mechanische föhn. Het PVC wordt in rollen uitgerold op het dak en op maat gesneden. Dakramen of ventilatieroosters worden tijdens de werkzaamheden vakkundig opgenomen in de dakbedekking. Een pvc dakbedekking maakt uw platte dak waterdicht, recyclebaar en is onderhoudsvriendelijk.

Rhepanol is ‘s werelds oudste toegepaste kunststof dakbedekking op basis van polyisobutyleen (PIB). Het is de grondstof Oppanol uit de rubberfamilie, die Rhepanol zijn uitzonderlijke weerstand tegen veroudering meegeeft.

Rhepanol is de standaard op het gebied van dakbedekkingen. Het is de meest duurzame dakbedekking die ooit geproduceerd is. Het is een hoogwaardig ecologische dakbedekking met een zeer lange levensduur. Rhepanol is betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk.

Bitumineuze dakbedekking is gemakkelijk te verwerken en is ook zeer duurzaam. Het materiaal is ook zeer geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte en licht hellende daken is bitumineuze dakbedekking de ideale oplossing. Bitumen staat bekend als een uitermate waterkerend middel en is blijvend waterdicht. Het is een plastisch materiaal dat bij verwarming op hoge temperatuur goed vervormbaar is. Ook heeft het een goed hechtend vermogen.
Offerte dakinspectie aanvragen?