Cite B.V. is een erkend en gecertificeerd bedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoud- en renovatiewerkzaamheden aan installaties en daken in woningbouw en utiliteitsbouw. Cite bestaat sinds 2007 en de eigenaren Edwin Schuring en Jhony Kradolfer hebben het bedrijf sindsdien zien uitgroeien tot een begrip in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Cite heeft inmiddels diverse monteurs in dienst met uiteenlopende specialisaties.

Naast de particuliere sector verzorgt Cite grotendeels werkzaamheden voor aannemers, woonstichtingen, vastgoed organisaties en V.v.e.’s. Veel van de locaties/woningen waar onze monteurs werkzaamheden uitvoeren zijn in gebruik en bewoond. Door onze brede ervaring zijn we instaat om adequaat te reageren bij probleemsituaties (denk aan onderzoek naar oorzaak en herstel van lekkages) en te anticiperen op risico’s.
Met onze persoonlijke aandacht wordt uw probleem ons probleem!

De aanpak van Cite kenmerkt zich door:
• Maatwerk;
• Korte reactietijden;
• Direct, betrouwbaar en afspraak = afspraak;
• Duidelijke terugkoppeling over stand van zaken;
• Goede prijs/kwaliteit verhouding.

De klanten van Cite herkennen onze meerwaarde bij het ontzorgen van hen als directe opdrachtgever en van de eventuele achterliggende opdrachtgever.

Cite een erkend en gecertificeerd bedrijf

Cite speelt in op de vraag vanuit de markt om installatiewerk en advies over drinkwaterkwaliteit met elkaar te combineren. Zowel op installatiegebied als op gebied van legionellapreventie bezitten we de nodige certificeringen. Desgewenst verzorgen we ook de coördinatie met andere werkzaamheden op een locatie.

Daarnaast is Cite een Kenteq erkend leerbedrijf waarbij wij jonge collega’s zelf opleiden tot all-round installatiemonteur.